ISALA

Spreekt een beroep in het ziekenhuis je aan en werk je graag actief in een team? Dan is de zorg echt iets voor jou. Ook als je wilt werken met hoogwaardige technieken ben je in het ziekenhuis op de goede plek. Werk je al in het ziekenhuis en ben je toe aan de volgende stap? Kom naar de opleidingsmarkt in Isala. We ontvangen je graag en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Jaarlijks organiseert Isala een opleidingsmarkt in de maand november. Dit jaar wordt de opleidingsmarkt georganiseerd op 14 november van 10.00 - 14.00 uur.

Op de opleidingsmarkt kunnen leerlingen en studenten kennismaken met veel verschillende beroepen en opleidingen in het ziekenhuis. Ook kunnen verpleegkundigen zich oriënteren op de diverse vervolgopleidingen. Daarnaast zullen er ook onderwijsinstellingen aanwezig zijn met informatie over verschillende opleidingen in de zorg.

De Isala Academie geeft informatie over onze eigen opleidingen en die van opleidingsinstellingen. Welke opleiding heb je nodig voor welk beroep? Wat zijn de toelatingseisen en hoe kun je je aanmelden? Dat hoor je op de opleidingsmarkt. Volg je al een opleiding in de zorg? Dan kun je informatie krijgen over verdere specialisaties. Daarnaast zijn er stagiaires, leerlingen, professionals en opleiders van verschillende beroepen en opleidingen aanwezig om al je vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen. Het is een unieke kans om van professionals te horen wat het vak/beroep inhoudt.

De opleidingsmarkt is geen open dag. Er is gelegenheid om in gesprek te gaan met medewerkers van Isala en de opleidingsdeskundigen. Er worden geen rondleidingen in het ziekenhuis georganiseerd.

Uitgebreide informatie over opleidingen in Isala kun je terug vinden op de informatiepagina's van Isala Academie. Antwoord op de meestegestelde vragen over stages en afstuderen in Isala vind je hier.

De voorlichtingssite YouChooz biedt ook veel informatie over opleidingen en beroepen in de zorg en heeft diverse tests online die je kunnen helpen bij het kiezen.

*Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.