ISALA

Corona

Tijdelijk helpen in ons ziekenhuis?
We zijn werkelijk overspoeld met berichten van mensen die onze medewerkers en vrijwilligers willen ondersteunen. Heel veel dank daarvoor! We vinden dit hartverwarmend!

Door het annuleren van geplande, niet-acute zorg zijn we op dit moment nog in staat om al het ondersteunende werk zelf goed op te vangen.

Zodra we de extra hulp in kunnen zetten, nemen we direct contact op met mensen van wie we reeds een aanmeldformulier hebben ontvangen.

Vanwege het overweldigende aanbod van hulp zijn we echter genoodzaakt de vacature voor niet-verpleegkundige hulp van de site te halen. Om de medewerkers van Isala niet onnodig te belasten, verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om geen contact meer via de telefoon, mail of contactformulier op te nemen voor het aanbod van niet-verpleegkundige hulp. 

 

Welke hulp kunnen we nog wel gebruiken? Meld je hiervoor aan via onderstaande link(en):

Tijdelijke (gespecialiseerde) verpleegkundigen coronacrisis

Coassistenten van Isala kunnen contact opnemen met Bureau Onderwijs Coassistenten van de Isala Academie.

Aanbod materialen
We krijgen veel aanbiedingen van persoonlijke beschermingsmiddelen (bijvoorbeeld maskers en brillen) en materialen van leveranciers en particulieren. Heeft u materialen die het ziekenhuis kan gebruiken? Stuur dan een mail naar inkoop.beschikbaarheid@isala.nl

Kleine hoeveelheden (enkele stuks) mag u ook afgeven aan de centrale balie in Zwolle of Meppel. Alle ingeleverde materialen worden beoordeeld door onze deskundigen om te bekijken of het voldoet aan de wettelijke eisen en veilig ingezet kan worden.

 

Contact via het contactformulier

Wil je graag dat wij contact met je opnemen over werken bij Isala of over een vacature? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voor een open sollicitatie kun je gebruik maken van het open sollicitatieformulier.

Solliciteren naar een stageplaats in Isala kan via de website van de Isala Academie.

Vragen en informatie m.b.t. opleidingen in Isala kan via de website van de Isala Academie.

Wil je tijdelijke hulp of materialen aanbieden i.v.m. de coronacrisis, verwijzen we je graag naar de informatie bovenaan deze pagina en verzoeken we je vriendelijk, doch dringend hiervoor niet het contactformulier te gebruiken. 

Voor overige vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken.