ISALA

Ben je minimaal 15 jaar en vind je het leuk om in de schoolvakanties bij Isala te werken? Dan kun je, als wij vacatures hebben, solliciteren op één (of meerdere) van onze vakantiewerkvacatures. Openstaande vacatures staan in ons vacatureoverzicht vermeld.

Dit varieert van een week tot maximaal 6 weken. Hierbij geldt dat vakantiekrachten van 15 jaar maximaal 4 weken aaneengesloten vakantiewerk mogen verrichten en vakantiekrachten van 16 jaar en ouder dit maximaal 6 weken aaneengesloten mogen doen.

Voor iedere beschikbare vakantiebaan stellen we een vacature. Hierin wordt aangegeven wat het werk inhoudt en in welke periode de werkzaamheden moeten worden gedaan. Je kunt dan op de vacature solliciteren. De vacatures staan vermeld in het vacature overzicht.

Leidinggevenden selecteren uit de sollicitanten en nemen met deze kandidaat contact op om verdere afspraken te maken. Er zijn vaak meerdere sollicitanten voor één vakantiebaan. Het kan zijn dat je voor een bepaalde vakantiebaan waarop je hebt gesolliciteerd een afwijzing ontvangt. Je kunt dan gerust nog op een andere vacature solliciteren.