ISALA

Overweeg je een andere werkomgeving? Bij Isala Hartcentrum maak je kans om binnenkort al aan de slag te gaan als je gekwalificeerd bent of ambitie hebt voor één van onderstaande functies:
- Verpleegkundige op de verpleegafdeling Cardiologie of Cardio thoracale chirurgie
- CTC verpleegkundige
- Gespecialiseerd verpleegkundige op de hartbewaking en Eerste hartlonghulp (CC/MC)
- Functielaborant
- Laborant hartcatheterisatiekamer
- Physician assistant
- Verpleegkundig specialist

Bij Isala Hartcentrum verwelkomen wij jou graag als collega. Doe een open sollicitatie en we heten je waarschijnlijk snel welkom voor een kennismaking. Ook voor andere functies ben je van harte welkom om een open sollicitatie te doen. De functies waarvoor we op dit moment een concrete vacature hebben staan, vind je in het vacature overzicht. Het is ook mogelijk om hier een jobalert aan te maken, zodat je via jouw persoonlijke e-mail wordt geïnformeerd wanneer er zich een vacature voordoet die aansluit bij jouw wensen.

Isala Hartcentrum biedt allerlei carrièremogelijkheden. In het ziekenhuis op de verpleegafdeling of de Eerste hartlonghulp, in het Harthuis waar je patiënten begeleidt bij hartrevalidatie en een gezonde leefstijl, en zelfs bij de patiënt thuis. Of je nou aan de slag gaat als arts, verpleegkundige, laborant, administratief ondersteuner of leidinggevende, een dynamischer plek om een loopbaan te starten of te vervolgen is er bijna niet. De patiëntpopulaties zijn gevarieerd en met elkaar zetten we de schouders eronder. We bieden veel mogelijkheden om door te groeien en lopen voorop in vernieuwende topklinische én algemene cardiologische zorg.

Lees meer over Isala Hartcentrum en Isala Harthuis.